Barangolások a Körösök mentén . Nem csak horgászoknak.

Körösök Vidéke

Körösök Vidéke

Rövidfilm a Hármas-Körös felvízéről.

2018. november 14. - smud

Nemrég Simon Ferenc barátom felvetette, hogy mi lenne , ha készítenénk egy filmet a Hármas Körös felvízéről olyan állapotában ahogy ritkán látni. Olyankor amikor leeresztik róla a vizet. Olyankor amikor épeszű ember nem szál csónakba rajta. Partja meredek ilyenkor és méteres, de valahol még ennél is mélyebb iszapja vendég marasztaló. 2-3 méter magas partrézsűjére  lecipelni a csónakba a motort, felszerelést Háát…. na, de nem is arról vagyunk híresek , hogy ki van az összes kerekünk , úgyhogy megcsináltuk. Amatőrök vagyunk a filmezés területén, és ez az első ilyen közös munkánk. De nem mentegetőzők előre, ilyen lett és kész . Íme :

A bejegyzés trackback címe:

https://korosokvideke.blog.hu/api/trackback/id/tr1614370619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barnabás.. 2018.11.21. 18:24:07

Öröm volt nézni, a rég látott részeket.... beszámolóid , filmjeid , kicsit közelebb hozzák a nekem távoli és elég ritkán látogatott körös vidéket . Köszönet érte!
Sok sikert, és kitartást a bloghoz (is) !!!

smud 2018.11.21. 20:47:40

@Barnabás..: Köszönjük szépen. A blognak ez az egyik célja, hogy az ettől a vidéktől eltávolodott emberek kapjanak információt a Körösökről .
süti beállítások módosítása