Barangolások a Körösök mentén . Nem csak horgászoknak.

Körösök Vidéke

Körösök Vidéke

Hozzatok még ! Sokat!

2018. november 29. - smud

Mit is írjak ide?

Talán az lenne a legmegfelelőbb ha semmit.

dscf1066.JPG

De mégis valami rövidet.

2017-ben a Gyomaendrődi önkormányzat letelepített a Körös gát oldalába néhány konténert , elkerítve kulturáltan. Azért , hogy az ott nyaralók, horgászok ne a gátoldalba, vízpartra helyezzék el a szemetüket. Jó ötletnek tűnt.  De sajnos a mi kultúránkkal  azonban ez nem össze egyeztethető.

12346858_1675998015988356_809042581_n.jpg

 A konténer  kialakítása előtti szemét elhelyezés magyar módra. Majd elviszi valaki! Hiszen az a dolga a Polgármestrenek , halőrnek , vadőrnek.

 

 

Most az történik , hogy a városból ide hordja a lakosság a kommunális hulladékot. Tudom, tudom ne írjátok le.  Kamera kell, 24 órás őrség ,  börtön, bírság pofánverés, majd én megmutatnám  stb stb stb  kommentekből van elég .

Szerintem nincs jó megoldás , most már kezdem én is elhinni.

 MI ezt szeretjük. A magyar mutyit, az oldjuk meg okosbant…… Vigyük oda ki bazdmeg az ingyé van!

Hozzátok ….. van még hely !!!! Ott az egész ártér!

A bejegyzés trackback címe:

https://korosokvideke.blog.hu/api/trackback/id/tr2214404964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt M. Balla 2018.11.29. 21:34:15

A megoldás : Rajta kell kapni legalább egy illegális szemetelőt,és az egész halmot elvitetni az ő számlájára. két -három ilyen eset után hamar híre menne,és kétszer is meggondolnák a büdösbunkók. Szóljon hozzá nyugodtan,aki ezt jogtalannak tartja .

smud 2018.11.29. 21:38:55

@Zsolt M. Balla: Az a baj , hogy ez nem illegális. Ez egy hivatalos szemét lerakó. És mivel ez ingyen van van ide hozza ki inkább mint a szeméttelepre. De amúgy részben igazad van . az ártérbe is hordják. a jó isten óvjon meg attól , hogy egyzser valakit tetten érjek
süti beállítások módosítása