Barangolások a Körösök mentén . Nem csak horgászoknak.

Körösök Vidéke

Körösök Vidéke

Sziasztok!

2018. október 14. - smud

 

0-02-05-7eb8d24ed2becfd220441b29c2720d8e5ac040218fdec0e19e344b3c97d6f809_full.jpg

Sziasztok!

Hát elkezdtem, megpróbálom. Hogy miért? Mondhatnám, hogy azért, mert szeretném magam kipróbálni ebben is, vagy hogy szeretem a kihívást stb. De nem mondom. Egyrészt azért, mert nem igaz, másrészt mert közhelyes. Azért kezdtem el ezt blogot mert a facebookon két nagyobb csoportot is viszek a témában és nem akarom már őket terhelni írásaimmal. Ez az egyik igazság. A másik meg azért, mert szórakoztat. Engem legalábbis. ÉS ha már lesz rajtam kívül legalább egy ember, akit még igen akkor süti.

Hogy ki is vagyok… Nem annyira lényeges. Egy ember a körösök partjáról. A hármas- Körös mellett élek, és nincs olyan nap, hogy ne lennék lent a partján valahol. Ha más nem csak 5 percre ne szaladjak le megnézni. Megvan-e még, valaki az éjjel nem -e lopta el. De ha több időm van a partjait járom, vagy magát a vizet csónakkal. Szervezem rajta a túrákat, Horgászom rajta, szedem a partján a szemetet, fotózom minden rezdülését, és őrzöm . Igen őrzöm mert bár  nem ebből élek, de hivatásos halőre is vagyok. Valamint írok róla. Írtam már róla cikket sokat, tanulmányt is párat, sőt szakdolgozatot is. Régen messze laktam tőle. Nagyvárosban születtem . De ha tehettem bicajra , vonatra ültem és irány a körös. Most ott vagyok ahol a körös. Mint említettem ott élek. Ha arrább vinnék mennék utána. Szóval írni szeretnék ide , rendszeresen., fotókat kitenni,  a vízről madarakról , gombákról , hódokról vidrákról és halakról.  Remélem lesz legalább egy olvasóm. HA más nem saját magam .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korosokvideke.blog.hu/api/trackback/id/tr7314300525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

top_secret 2019.01.28. 23:08:37

Érdemes volt elkezdeni. Jó ez a blog. Találkozunk a vízen! :)

rcky 2020.12.30. 18:06:31

Nemrég találkoztam a bloggal, most olvastam végig, jó blog és folyamatosan javul, egyre jobbak az írások :)
süti beállítások módosítása